2006-03-29

Halvalla lähtee

Esitin toiveena, mutta samalla ehtona viran vastaanottamiselle (!?), että saisin oman läppärin ja projektorin käyttööni. Virkaan nimittäin kuuluu siirtyminen kahden koulun välillä (n. 5 km) kahdesti viikossa ja mappien kanniskelu ei kiinnostaisi. Kuitenkin olisi aina juuri SE kalvo juuri siellä TOISESSA luokassa. Tämä siirtyminen rasittaa jo sinänsä tarpeeksi, sitä ei kannata liikaa hankaloittaa; onneksi siitä kuitenkin saa korvauksen. Suunnittelin siirtäväni kaiken materiaalin PowerPoint-esityksiksi ja muutenkin koneelle ja organisoivani työni samalla uudelleen.

Sain mitä pyysin.

2 comments:

Anonymous said...

Onnea uuteen virkaan ja uudelle läppärille! Järkytyin Tokyo Techin labraan tullessani kun ei ollut työkonetta duunin puolesta, itse piti ostaa. Ei ole välttämättä Japanin tai edes yliopiston tapa, olen sitten myöhemmin oppinut. Täytyy tosin myöntää, ettei koneen osto budjettia pahemmin sekoittanut, koska alussa sai kivan aloilleenasettumisrahan palkan lisäksi.

t. uusi lukija Markus V

Anonymous said...

Kiitos vaan. Täällä sitä sopeutumiskykyä kysytään vielä moneen otteeseen, mutta TE siellä vasta ison loikan olette tehneet!!! Rohkeaa ja hienoa! Millaisessa projektissa mahdatkaan siellä työskennellä... täytyy ihan kirjeitse asiaan palata!