2006-03-27

Kävin eksymässä

Jälleen olen sitä mieltä, että erinomaisin laitos tässä maassa on - kirjastolaitos. Millaisia mahtavat olla kirjastot Tokiossa?

Eksyin Ylöjärvellä, mutta löysin kaupungin keskustan avaraan ja tyylikkääseen kirjastoon. Täällä minut ohjattiin nettikoneelle ja sain printattua uudet ajo-ohjeet. Samalla saatoin päivittää tämän reaaliaikaisen blogini, tarkistaa postin, silmäillä esittelypöydän runokokoelmia ja upota lassinummeen, mirkkarekolaan. Toimivaa sijoittelua, ystävällistä palvelua ja edullista elämyksellisyyttä.

Taidan hankkia tällä samalla reisulla myös uuden kirjastokortin (jo seitsemännen!), sille lienee nimittäin tulevaisuudessa käyttöä!

3 comments:

Anonymous said...

Meinaatko siis valita Ylöjärven?
Anne

Liisa said...

Tokiossa on loistavat kirjastot, jos osaa japania. Itse en osaa ja ulkomaankielisten kirjojen tarjonta on niukkaa. Jää siis se palvelu vähän vähemmälle käytölle.

Anonymous said...

Meinaanko valita...? Asiat ovat vielä(kin) vaiheessa...

Kirjojen ja kielen liittyminen toisiinsa on tosiaan hieman harmillista... Siksi, jos minun pitäisi valita yksi kirja mukaani autiolle saarelle, se olisi ehdottomasti Elliot Erwittin DOG, valokuvaajan ylijäämäkoirakuvista kokoama raamatunkokoinen valokuvakirja.

Sillä kuka niitä samoja sanoja jaksaisi loputtomiin, kuvia sen sijaan kyllä!