2006-03-12

Huh mikä viikko

Kun alkuviikosta innoissani siirtelin kuvia ja väsäilin blogiani, se ei suinkaan sujunut sievästi ja rauhallisesti, vaan hurjien pärskeiden ja niiskutusten säestämänä. Keskiviikkona kaaduinkin sänkyyn - ja loppuviikko kului oloani potien, vaikka töitä odotti pöydillä useammallekin naiselle.

Selvisin viikonlopuksi kuitenkin tolpilleni ja sain alustukseni MLL:n koulutuspäivään Tampereelle sekä tehtyä että vietyä läpi. Opettelemani PowerPoint osoittautui niin hauskaksi, että päätin, ettei kalvoja enää ensi syksynä tunneillani olekaan! Tällä koululla on siis pian kasa mappeja myytävänä!

Tampereen elokuvajuhlillakin kävin ja näin yhden vakuuttavan lyhytfilmin: Miia Tervon HYLJE. Tuli todistettua, että 9 minuuttia riittää, jos se käytetään hyvin. Liikutti ja kosketti tuo henkilökohtaiselta vaikuttanut tragedia. Sen sijaan Videotivolin Välkkeet Suomesta -kooste sai miettimään: Tämäkö on koululaistöiden taso? Vaikka ihan itse sanonkin, niin virtolaisten nuorten valmistama Inkerin tarina esiintyi siinä seurassa edukseen!

Ja vielä ehdin mukaan 160-vuotispäivillekin! Onnea Marjatta ja Erkki!

No comments: